9911 Business

Just another SeoBureau site

Bijna Energy Neutral Build is een nieuw concept door een bouwer met de inloggegevens van een Green Building Consultant en Architect. Hij heeft de afgelopen twintig jaar doorgebracht aan groene producten en diensten voor residentiële en commerciële klanten in het Verenigd Koninkrijk. Aan het begin van zijn carrière was hij een sterke criticus van het gebrek aan focus op groen leven en gebouw in het Verenigd Koninkrijk. Hij stelde een bedrijf op om groene producten en diensten voor huiseigenaren in het Verenigd Koninkrijk te ontwikkelen, te produceren en op de markt te brengen. Hij gelooft sterk dat je een milieuvriendelijkere levensstijl kunt leven, terwijl je de hoogste kwaliteit en waar voor je geld hebt en ook geniet van de beste kwaliteit van het leven mogelijk. Zijn filosofie bijna energie bouwen neutraliteit houdt rekening met het milieu en hoe mensen het milieu beïnvloeden.

 

Bijna Energy Neutral Build gaat over de filosofie van duurzaam gebouw, niet met het bouwen van uw huis op de goedkope of slordige site met zo min mogelijk functies mogelijk. Hij gelooft dat er verschillende manieren zijn om een duurzaam huis te bouwen, inclusief duurzaam ontwerp, duurzame technologie, duurzame productie en duurzame locatie. Om zijn duurzame filosofie te implementeren, is het huis zo ontworpen dat het grootste mogelijke gebruik van elke functie is gemaakt.

 

Bijna Energy Neutral Build Mixes State of the Art Duurzame technologie met lokale vaardigheden in traditionele materialen en technieken. Het doel is om huizen te bouwen die zo duurzaam mogelijk zijn terwijl ze nog steeds veel moderne technologie bieden om het leven van het huis uit te breiden. Dit wordt bereikt door een huis te bouwen dat energie efficiënt gebruikt, het opsporen van energie, met behulp van materialen die duurzaam zijn en materialen en technieken gebruiken die duurzame ontwikkeling aanmoedigen. U kunt een aantrekkelijk, modern en energiezuinig huis hebben dat ook duurzaam is met behulp van deze methodologie.

 

Bijna energie-neutrale build neemt een holistische benadering van het huisgebouw. Het huis met behulp van duurzame technologie is ontworpen om de energie-efficiëntie te maximaliseren en tegelijkertijd een hoogwaardige build en afwerking te behouden. Dit betekent dat terwijl het huis zeer energiezuinig is, het ziet er ook geweldig uit. Het eindresultaat is een huis dat minder elektriciteit gebruikt en minder afval creëert dan andere huizen gebouwd met behulp van conventionele woningbouwmethoden.

 

Bijna energie-neutraal bouwen mengt duurzame bouwtechnieken met moderne moderne technologieën. Door gebruik te maken van de nieuwste voorschotten in duurzame constructie en ontwerptechnologie, kunt u er zeker van zijn dat uw huis zal worden gebouwd volgens de hoogst mogelijke normen. Er is bijvoorbeeld de integratie van passieve zonneverwarming en passieve koeltechnologieën bij de stichting van het huizen. Door verwarming en koellucht in het huis van binnenin de muren en vloeren, wordt de temperatuur van de huizen efficiënter gecontroleerd en wordt ze comfortabeler tijdens de zomer en de wintermaanden. Dit vermindert onnodige verwarmings- en koelkosten. Het vermindert ook het niveau van energie dat wordt gebruikt voor het verkoelen van 25 procent in vergelijking met een typische koel- en verwarmingskosten.

 

Bijna-energie-neutrale build-huisbouwers bevatten duurzame technologieën in hun ontwerpen. Velen omvatten bijvoorbeeld zonnedakpanelen om hernieuwbare zonne-energie vast te leggen. Bovendien is de dakbedekking van het huis ontworpen om de hoeveelheid warmteverlies door het dak te verminderen. Bovenop deze functies zijn de materialen die worden gebruikt om het huis te bouwen zeer duurzaam en verlengbaar. Dit omvat hout, metaal, glas, steen, beton en andere soorten bouwmaterialen die duurzaam zijn en zijn gemaakt om een leven lang mee te gaan.

Voor Energieneutraal bouwen heb je een BEN architect nodig  Exclusieve Villa Bouwen ? – Contacteer Frank Grwuez

ARCHITECTENBUREAU FRANK GRUWEZ BVBA

Jacob Lacopsstraat 20 bus 204, 9700 Oudenaarde – Speldenstraat 10, 9000 GentEmail: info@gruwez.org
Tel: 0032/ 55 45 53 63 – Gsm: 0032/ 475 49 18 52